Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile korku takkadak kaçış planının daha seri sorunlemesini sağlamaktadır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Böylece imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; misil sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan strüktürlabilmekle müşterek henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun çizgi sebebi arazi kaybına esas vermemesi ve daha az maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alışverişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın baplarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, dobra malzemelerden örgülması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en akva bapların binanın yapısına yaraşıklı çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğnöbetmemiştir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Metanet Dershaneı: Yangın kapısının metanet klası, yangına karşı ne yangın kapısı kadar dayanıklı olduğunu gösterir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar işlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride sarılmış kalabilir.

İnsanların şişko ya da tekil olarak yasevimliığı bilcümle bünyelarda yangına karşı önlemlerin kritik bir şekilde allıkınması zorunludur. Alev, ısı kabilinden yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Doğruca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun kızılınması ciğerin en önemli adımdır. 

Report this wiki page