YANGIN KAPISI - Genel Bakış

Wiki Article

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, yangın çabucak alevlerin ve esrarın yayılmasını önlemek ve binada bulunan insanların güvenli bir şekilde tahliye olmalarını getirmek için kullanılan özel bir kapıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı dulda seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan isim adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapısı Yangın kapısı istanbul kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıkan tütünın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek için kapının sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın durumlarında binalardan in tahliyesini sağlayıcı personelin, asıl kapı adına yangın kapısını kullanması, olası hayat kayıplarını önlemektedir.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride kuşatılmış kalabilir.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şartı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page