Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi mevki anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Ayrıca çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu durum sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana baskın ve zelzele üzere gayrı katıksız afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Merdivenin kapısının dışarıya essah açılması gerekir. Kaldırıma rast açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını esenlar.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğu istanbul Yangın kapısı fiyatları kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Kuruluşlır? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gelişen teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, henüz okkalı sağlam hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika takip eden bir firmayız.

Yangın bapları kullanma kayranına bakılırsa, rengine bakarak evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması zirdaki gibidir

Mimariların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına onay verilmektedir.

Report this wiki page